Bluffare på nätet facebook & websidahjalp.com

Senast uppdaterad:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Nu börjar jag lessna på alla bluffare som försöker tjäna pengar på SEO relaterade prylar. En Regina Bergqvist kontaktade mig om länkutbyte.

reginabergqvist

Jag har inte riktigt haft tid att kolla upp vad detta var för några, så testade på länkbytet några minuter. 

” Det här är min fantastiska webbplats där jag skulle vilja placera din länk: http://clottedcognition.com a http://silenthbrooklyn.com/ Både hemsidan och innersidorna har den utmärkta grundläggande styrka och Sidrankning som behövs. Jag erbjuder mig att placera din länk på: http://clottedcognition.com/december2010.html a http://silenthbrooklyn.com/browse_index.html Eller om du så önskar kan du välja en annan sida. I gengäld skulle jag vilja ha detsamma, att du placerar min helt informativa webbplats länk med spel recensioner på din webbplats: http://seoblogg.itbyggare.se/portfolio/ and http://www.itdeveloper.eu/ebooks/ Jag hoppas att du är intresserad av mitt erbjudande om Sökmotoroptimering och jag vill gärna höra vad du tycker. Om du är intresserad kan vi börja direkt genom att fastställa de exakta detaljerna för din länk. Tusen tack, Regina”

När min länk hamna i röd text på röd bakgrund samt jag såg att de marknadsför webbdesign på http://clottedcognition.com/december2010.html , antagligen försöker ta åt sig äran att de gjort designera som de länkat till, så började jag forska lite och upptäckte att fler skrivit om dem.

 

Mycket bra uppsnappat av Nikke Lindqvist:

http://www.lindqvist.com/peter-karlsson-behover-nog-webbsidahjalp-com/

På 50 lappen finns andra bluffmakare som har facebookgrupper där de lottar ut fina priser mot att gilla. Min kompis trodde han kunde trolla fram likes den vägen, men det stjälpte mer än vad det gjorde nytta.

Här är lite who.is information

Domain Name: WEBSIDAHJALP.COM
Registrar: MONIKER ONLINE SERVICES LLC
Sponsoring Registrar IANA ID: 228
Whois Server: whois.moniker.com
Referral URL: http://www.moniker.com
Name Server: NS1.MONIKERDNS.NET
Name Server: NS2.MONIKERDNS.NET
Name Server: NS3.MONIKERDNS.NET
Name Server: NS4.MONIKERDNS.NET
Status: clientDeleteProhibited http://www.icann.org/epp#clientDeleteProhibited
Status: clientTransferProhibited http://www.icann.org/epp#clientTransferProhibited
Status: clientUpdateProhibited http://www.icann.org/epp#clientUpdateProhibited
Updated Date: 05-jun-2014
Creation Date: 09-jun-2011
Expiration Date: 09-jun-2015

 

Dagens rekommendation, släng mail ni är osäkra på eller gör en grundlig bakgrundskoll. Ibland är bara saker för bra för att vara sanna och då är det oftast så också 🙂 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

fiverr

Taggad ,