Kategoriarkiv: TJänster

ITBYGGARE Söker affiliates

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vill ni vara mer på resan till en bättre webb och även tjäna pengar på vägen dit?

ITBYGGARE.se söker affiliates som vill promota framförallt mobilanpassningar av hemsidor och sökmotoroptimering kopplat till relevant innehåll.

Vi har samlat på oss flera domäner som kommer ingå i nätverket.

Genom att fokusera på kvalité och relevant information vid sökmotoroptimering så kan vi forma sökmotorerna att presentera mer tillförlitlig och relevant information på första sidorna. Framförallt är det viktigast att hamna först hos jätten Google, men Bing är också en sökmotor som inte får nonchaleras. Bing är så pass integrerad i Windows 10 och visar ofta minst lika bra information vid sökningar som Google, de tar varje dag nya marknadsandelar.

Har ni en blogg eller är duktiga på online marknadsföring på andra sätt så är affiliate / återförsäljare ett mycket bra alternativ för att tjäna extra cash varje månad.

Vi säljer framförallt tjänsterna i vår webbutik genom det affiliate-nätverket som nu byggs upp.

Vid intresse, kontakta oss på Facebook eller på vår huvudsajt itbyggare kontakt!

Tjäna cash på nätet

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

fiverr

Taggad ,

50lappen problem inloggning

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Nu har 50lappen stora problem med inloggning. Med Facebook inloggning så får vi bara svaret “Vissa uppgifter saknas” likaså vid återställning av lösenord kommer följande meddelande när vi har beställt nytt lösenord

50lappen problem inloggning

De är inte helt lätta att få tag i. Vi har provat både SMS som vi rotat fram genom företaget som står bakom sajten, vi har även mailat till Gmail adressen som gör utbetalningarna och några har redan skrivit på 50lappens sida på Facebook och Twitter.

Detta är för dåligt att ingen får svar och beställda tjänster bara ligger där utan att vi kommer åt dem.

Inom kort kommer ni kunna beställa ITDevelopers micro tjänster direkt hos ITBYGGARE, så slipper ni problemen som nu uppstått hos 50lappen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

fiverr

Taggad

Hitta rätt revisor för ditt företag

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Äger du ett medelstort eller stort företag? Har du redan en revisor men tycker att den är för dyr eller inte uppfyller dina krav? Är du kanske en nyföretagare, så behovet av revision av räkenskaperna har uppstått nu? Om du är i en av dessa grupper kan det vara en bra idé att undersöka marknaden för revisorer.

 

Vem behöver en revisor?

Nuförtiden har inte alla företag krav att ha en revisor. Revisionsplikten gäller vissa företag och för det mesta större aktiebolag och publika aktiebolag som enligt särlagstiftning är skyldiga att ha revisor. Om två av följande tre saker är uppfyllda så krävs det att företaget har en revisor:

  • Företaget omsätter mer än tre miljoner kronor
  • Företaget har en balansomslutning på mer än 1,5 miljoner kronor
  • Företaget har mer än tre anställda

Om företaget inte uppfyller något av dessa krav eller uppfyller bara ett av kraven så finns det ingen revisionsplikt.

Sedan 2010 har revisionsplikten avskaffats för både enskilda firmor, mindre aktiebolag samt andra företag av begränsad omfattning. De företag som inte längre behöver en revisor måste fortfarande sköta sin bokföring och deklaration samt upprätta bokslut och årsredovisning. Därför väljer en hel del företag ändå att behålla sin revisor.

Det finns många fördelar med att ha en revisor. Revisorn ger nämligen trovärdighet och utgör en slags kvalitetsstämpel för företaget. Dessutom kan revisorn vara ett bollplank när det gäller juridiska och ekonomiska frågor. På så sätt hjälper revisorn till att hålla koll på ekonomin. Sist men inte minst är alla revisorer oberoende och har tystnadsplikt.

 

Att välja revisor till företaget

De flesta hittar revisor genom att söka på nätet eller genom kontakter som rekommenderar en revisor de haft. Detta är kanske det enklaste sättet att agera på, men det finns mycket som tyder på att man inte hittar en revisor med de exakta egenskaperna som man vill ha. Det kan vara en bra idé att använda sig av någon som känner till marknaden och förmedlingstjänsterna som finns tillgängliga online har gjort detta möjligt.

Ageras.se är en svensk förmedlingstjänst som också är etablerad med stor framgång i Danmark och Norge. Ageras har en marknadsledande position i Norden och med goda skäl! Medarbetarna har stor kunskap om branschen och hjälper dig att hitta rätt revisor för ditt uppdrag. Det är enkelt att ange dina önskemål i formuläret och du får sedan offerter från 3 revisorer som är villiga att ta ditt uppdrag och bäst lämpade för att lösa det!

Revisorerna vet dessutom att de konkurrerar mot varandra och det har därför varit en tendens att de ger bästa möjliga offerten. Ageras ger dig 3 gratis och ej bindande offerter från marknadens bästa revisorer, så det är upp till dig att välja den som passar dina behov bäst.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

fiverr

Taggad , , ,